Υπηρεσίες

Μη διστάσετε να μας ρωτήσετε για τις ανάγκες σας!

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Ακόμα και για τις πιο μικρές επιχειρήσεις υπάρχει επιτακτική ανάγκη να έχουν παρουσία στο διαδίκτυο. Τα social media όπως το facebook και άλλα μπορούν να καλύψουν ένα μέρος αυτής της ανάγκης, αλλά η δημιουργία ιστοσελίδας προσδίδει μεγαλύτερο κύρος σε μία επιχείρηση.

Για αυτό το λόγο είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε στα πρώτα σας βήματα, να πάρετε σωστές αποφάσεις ή να σας βοηθήσουμε να μην κάνετε συνηθισμένα λάθη και να αναλάβουμε το βάρος της κατασκευής μιας ιστοσελίδας.

Κατασκευή Ηλεκτρονικού Κατάστηματος

Το ηλεκτρονικό εμπόριο γιγαντώνετε ημέρα με την ημέρα. Πολλές αγορές πλέον δεν γίνονται από τα φυσικά καταστήματα αλλά από το ίντερνετ.

Αν δεν έχετε ηλεκτρονικό κατάστημα χάνετε πελάτες που θα προτιμήσουν κάποιον άλλον που έχει. Αν δεν θέλετε να διακινδυνεύσετε το χτίσιμο ενός ακριβού e-shop ή αν θέλετε ένα σωστό γρήγορο και λειτουργικό e-shop τότε μπορούμε να κάνουμε την επιθυμία σας πραγματικότητα.

Κατασκευή Intranet

Αν θέλετε εξειδικευμένες εφαρμογές desktop ή εφαρμογές βασισμένες σε ιστοσελίδες ή ακόμα αν έχετε κάποια συγκεκριμένη ανάγκη και δεν βρίσκεται κάποιο προϊόν της αγοράς που να την υλοποιεί, τότε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Μπορούμε να κατασκευάσουμε από μικρό-εφαρμογές και να δώσουμε απλές λύσεις μέχρι ολοκληρωμένα portal ή εξειδικευμένα application.