Κατασκευή Ηλεκτρονικού Κατάστηματος

Aξιοπιστία ευελιξία και σεβασμό προς τον πελάτη!

Κατασκευή eshop

Αγοράστε η ενοικιάστε ένα eshop τώρα και ανακαλύψτε την ομορφιά και την ευκολία του ηλεκτρονικού εμπορίου. Αύξηση στις πωλήσεις σας και ικανοποιήστε τους πελάτες σας.

Έχουμε δημιουργήσει τα πακέτα μας για να διευκολύνουμε μικρές επιχειρήσεις που δεν μπορούν να βγουν εύκολα στο ηλεκτρονικό εμπόριο, η διστάζουν λόγω του μεγάλου κόστους και του μεγάλου ρίσκου. Η ενοικίαση e-shop, σας παρέχει το τρόπο να κάνετε το πρώτο βήμα για την έξοδο σας στο διαδίκτυο και στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Οι χαμηλές τιμές που προσφέρουμε μέσα από ένα ολοκληρωμένο e-shop σας δίνει τη δυνατότητα χωρίς να διακινδυνεύσετε να εξετάσετε τη δυναμική σας στην πώληση προϊόντων από το ίντερνετ.

Για τη δημιουργία των e-shop που παραδίδουμε χρησιμοποιούμε το NopCommerce. Το NopCommerce δημιουργήθηκε το 2009 και έχει συσσωρευμένη εμπειρία ετών επάνω στην κατασκευή των e-shops. Είναι αυτόνομο και στοχευμένο για να παρέχει τις λειτουργίες ενός σύγχρονου e-shop και δε στηρίζεται σαν πρόσθετο σε κάποια πλατφόρμα όπως π.χ. το woocomerce.

Συμβουλευτείτε τον παρακάτω πίνακα και επιλέξτε το πακέτο που καλύπτει τις ανάγκες σας.


Ενοικίαση Αγορά
Χαρακτηριστικά [1] Βασικό Αναβαθμισμένο Βασικό Αναβαθμισμένο
Μέγιστος αριθμός προϊόντων [2] 100 250 500 < 6000
Μέγιστος αριθμός επισκεπτών αν ημέρα [3] 400 800 Σε συνεννόηση Σε συνεννόηση
Κατηγορίες προϊόντων
Σύγκριση προϊόντων
Κατασκευαστές
Χαρακτηριστικά προϊόντος
Ετικέτες προϊόντος
Διαχείριση πελατών
Είδατε πρόσφατα
Στατιστικά
SEO
rss
Μέθοδος πληρωμής PayPal, Αντικαταβολή, Παραλαβή από σημείο PayPal, Αντικαταβολή, Παραλαβή από σημείο PayPal, Αντικαταβολή, Παραλαβή από σημείο PayPal, Αντικαταβολή, Παραλαβή από σημείο
Κατηγορία Νέα προϊόντα [4]
Διαχείριση προγραμματισμένων εκπτώσεων
Νέα - ειδήσεις
Κόστος αποστολής
Καμπάνιες
Δωροκάρτες
Δημοσκοπήσεις
Ιστολόγιο (Blog)
φόρουμ
Πολύ-γλωσσικό
Διαχείριση συνεργατών (Affiliate)
Κόστος φιλοξενίας ανα έτος [5] 300 € Σε συνεννόηση
Τιμή ανά έτος [6] 950 € 1100 € Από 2500 € Σε συνεννόηση

[1] Τα χαρακτηριστικα του κάθε πακέτου μπορούν να προσαρμοστούν σύμφωνα με τις ανάγκες σας.
[2] 2 Μέγιστος αριθμός προϊόντων - Αναφέρετε ο μέγιστος αριθμός κωδίκων προϊόντων που μπορείτε να εισάγετε σύμφωνα με το πακέτο που έχετε επιλέξει. Ο αριθμός αυτός μπορεί να αυξηθεί κατόπιν αιτήματος σας.
[3] Μέγιστος αριθμός επισκεπτών αν ημέρα - Ο αριθμός επισκεπτών δεν είναι απόλυτος και είναι ελαστικός. Όταν το φορτίο των επισκεπτών είναι μεγαλύτερο από τις προδιαγραφές και παρουσιάζονται σημαντικές καθυστερήσεις στο e-shop σας, θα πρέπει να σας μεταφέρουμε σε ισχυρότερους servers. Πριν γίνει αυτό θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την μεταφορά με το ανάλογο κόστος.
[[4] Κατηγορία Νέα προϊόντα - Τα προϊόντα που μαρκάρονται ως νέα εμφανίζονται στο κυρίως μενού σαν ξεχωριστή κατηγορία.
[5] Κόστος φιλοξενίας ανα έτος - Αφορά μόνο την αγορά eshop. Το πρώτο έτος είναι δωρεάν.
[6] Η τιμή ειναι χωρίς ΦΠΑ και αφορά το προεπιλεγμένο θέμα. Το προεπιλεγμένο θέμα μπορείτε να το δείτε  στο demo e-shop. Στην τιμή δεν περιλαμβάνετε η αγορά domain.

Έχουμε δημιουργήσει ένα demo e-shop , και σας ενθαρρύνουμε πριν προχωρήσετε σε κάποια απόφαση να παίξετε μαζί του και να ανακαλύψετε τις δυνατότητες και την ευελιξία του προϊόντος που θα παραλάβετε. Μπορείτε να συνδεθείτε σαν ιδιοκτήτης και να δείτε το περιβάλλον διαχείρισης.
Demo eshop