Κατασκευή Ιστοσελίδων

Aξιοπιστία ευελιξία και σεβασμό προς τον πελάτη!

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Αποκτήστε μία επαγγελματική σύγχρονη και εύκολα διαχειρίσιμη ιστοσελίδα σε λογικό κόστος.

Με προσεγμένο σχεδιασμό, αγάπη για αυτό που κάνουμε και ευθύνη προς τον πελάτη δημιουργούμε ιστοσελίδες με έμφαση στη λεπτομέρεια και γρήγορη ανταπόκριση. Καλοσχεδιασμένες και λειτουργικές σελίδες που δεν απομακρύνουν τον επισκέπτη και καθοδηγούν τους άπειρους χρήστες.

Οι σελίδες που παραδίνουμε είναι όλες με δυναμικό περιεχόμενο για να το αναπτύσσετε όπως επιθυμείτε. Η πολυετή εμπειρία που διαθέτουμε, μας βοηθάει στο να σας προστατεύσουμε από συνηθισμένα λάθη και να δίνουμε αξία στην επένδυσή σας.

Χαρακτηριστικά

Ασφάλεια Συνήθως οι επιθέσεις σε μια ιστοσελίδα γίνονται με τη βοήθεια αυτοματοποιημένων λειτουργιών (scripts) που ανιχνεύουν λάθη σε γνωστά προβλήματα πλατφορμών. Επειδή χρησιμοποιούμε ένα CMS που έχουμε αναπτύξει εμείς και δεν είναι δημοσίως γνωστό, αυτή η πιθανότητα επίθεσης δεν υπάρχει.
Εμφανίση Δεν έχουμε σκοπό να σας παραδώσουμε έναν πίνακα ζωγραφικής καθώς αυτό δεν πλήρη τον ρόλο μιας ιστοσελίδας. Αλλά ένα όμορφο καλαίσθητο σύγχρονο και λειτουργικό website.
Responsive Το έργο που θα σας παραδώσουμε θα είναι αυτοπροσαρμόσημο σε όλες τις διαφορετικών διαστάσεων οθόνες. Έτσι η ιστοσελίδα σας θα φαίνεται ωραία σχεδιασμένη τόσο σε υπολογιστή όσο και σε tablet ή κινητό. Σαν να έχει φτιαχτεί ειδικά για τη συσκευή του εκάστοτε χρήστη.
Δυναμικό περιεχόμενο Σας παραδίδουμε περιβάλλον διαχείρισης όπου μπορείτε να προσθέσετε ή να αλλάξετε τα περιεχόμενα τι ιστοσελίδας. Έτσι η πληροφορίες της ιστοσελίδας σας θα είναι πάντα ενημερωμένες από εσάς χωρίς την μεσολάβηση μας.
Στατιστικά Για να παρακολουθείτε την κίνηση της ιστοσελίδας σας και να συλλέγετε στατιστικά, συνδέουμε την ιστοσελίδα σας με το Google Analytics
SEO Χρησιμοποιούμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές για να κάνουμε τις ιστοσελίδες φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης. Επίσης σας παρέχουμε πλήρες διαχείριση των πεδίων SEO σε κάθε σελίδα. Έτσι σε συνεργασία με το Google Analytics ο στόχος για μια θέση στα πρώτα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης είναι ποιο εφικτός.
Ανταπόκριση Αφιερώνουμε αρκετό χρόνο για τις μικρορυθμίσεις του κώδικα που συμβάλουν στην ανταπόκριση της εφαρμογής. Ο γρήγορος ρυθμός ανταπόκρισης συμβάλει επίσης στην αξιολόγηση της google. Σε μετρήσεις που έχει κάνει η google έχει διαπιστώσει ότι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό επισκεπτών εγκαταλείπει το site αν οι σελίδες του έχουν χρόνο ανταπόκρισης μεγαλύτερο των 3 δευτερολέπτων.
Υπόστιρηξη Μετά τη παράδοση του έργου, παρακολουθούμε στενά για 20 μέρες την πορεία του και προχωρούμε στις απαραίτητες βελτιώσεις για να επιτύχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης. Εννοείτε ότι τυχόν bugs διορθώνονται το συντομότερο δυνατόν και παρέχουμε πλήρη υποστήριξη για ένα έτος.
Facebook και Twitter Δημιουργούμε τις απαραίτητες συνδέσεις ούτος ώστε όταν αντιγράφετε έναν σύνδεσμο του site σας στο Facebook η στο Twitter να εμφανίζετε η πληροφορία που θέλετε.


Έχοντας αναπτύξει το δικό μας CMS μπορούμε να ικανοποιήσουμε κάθε σας ανάγκη.

Στο πακέτο δεν περιλαμβάνεται η αγορά domain όπου μπορούμε να την αναλάβουμε ή να σας βοηθήσουμε να καταχωρήσετε το domain και να έχετε την κυριότητά του.

Ο χρόνος παράδοσης ξεκινάει από τις 20 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που θα μας έχετε παραδώσει το σύνολο των υλικών που θα φιλοξενηθούν στο site, όπως εικόνες logo κείμενο και τα λοιπά. Ωστόσο λόγω της μορφής του έργου, δεν μπορούμε να ξέρουμε εκ των προτέρων πόσο μεγάλος θα είναι ο τελικός χρόνος υλοποίησης. Αυτός μπορεί να προσδιοριστεί μετά την παράδοση των προδιαγραφών σας.

Δείτε ένα παράδειγμα δουλείας μας